четвер, 12 листопада 2009 р.

ФотоФест "Go East"

3.10.2009 потрапив на київський фотофест "Go East". Яе зрозуміло з назви тема зустрічі був схід: Китай, Японія, Індія. Місце проведення став київський ботанічний сад імені Гришка.

я був впевнений що на зустрічі буде багато аніме тематики, бо як раз у ці вихідні у Києві проходив аніме фестиваль. Але моделей-анімешників було зовсім мало, лише одна дівчинка та двоє хлопців, мабуть усі анімешники пішли на косплей шоу (((:

на зустрічі можна було взяти участь у квесті. треба було зробити фото-розповідь на вільну тему у 9-ти кадрах. єдине обмеження це не змішувати аніме та Японію і т.д.

ми вирішили робити історію про нінзю (вибору все одно не було, це був майже єдиний хлопець і до того ж не анімешник) який полюбляє проводити час з гарними дівчатами, які одного разу дізнавшись що їх у нього багато дали йому перцю. після чого він пішов через ліси, гори та прийшов у Індію (так ми таки поєднали Японію та Індію ((: ) де і  знайшов своє кохання (:

ніколи не довіряйте нінзям! вони зрадять вас коли ви цього зовсім не чекаєте )): так вийшло що коли залишилось відзняти 2 кадри з цим хлопцем він сказав, що йому не цікаво і фотографуватися він не буде )): а так як часу переробляти сюжет, або робити новий вже не було, він просто зруйнував нашу історію. спочатку було трохи жаль за час який ми витратили на квест замість того щоб просто фотографувати дівчат, але все одно ми круто провели час і це було найголовніше! ((:

а от і фотографіі:



Усі ці фото у кращій якості та інші фото можна побачити тут: http://narsul-the-elf.deviantart.com/gallery/#Go-east (натискайте там на фото щоб побачити його у повному розмірі)

Немає коментарів:

Дописати коментар